Jdi na obsah Jdi na menu

1.kolo OP - MUŽI - Chudenice 13:16 (7:9)

Ostatní výsledky:

Kyšice B - Přeštice B 14:29 (7:16)
Osek - Nezvěstice B 19:21 (9:10)
Nýřany B - Záluží 12:27 (5:16)

Sestava:

brankář - Pavel Lepší

obránci - Václav Šmíd, Ladislav Láska, Lukáš Láska, Martin Jaroš

útočníci - Jiří Synáč (7), Zigmund Pospyszil (6), Marek Černý, Jan Průcha

V neděli 26.8.2018 jsme zahájili další roční oblastního přeboru. Na domácím hřišti jsme přivítali Chudenice. Sestava doznala několika změn. Chyběl Luboš Žežulka, Petr Synáč, Petr Říha a Martin Škala. Naopak se do sestavy se po dvou letech, roční pauze a následném ročním hostování v Litohlavech, vrátil Jirka Synáč a ke svému prvnímu zápasu nastoupil Lukáš Láska, který hostuje za Ždírce.

Zápas byl po celý první poločas velmi vyrovnaný. My jsme většinou vedli, soupeř vyrovnával nejčastěji úspěšnou exekucí trestných hodů. V úplném závěru jsme technickou chybou ztratili míč a když se nám nepodařilo využít poslední útok, odcházeli jsme na konci prvního poločasu s dvoubrankovým mankem.

Druhý poločas si soupeř udržoval mírný náskok a i když se nám podařilo snížit na rozdíl jedné branky, vyrovnat jsme nedokázali. Soupeř si již vítězství pohlídal. Výkon nebyl špatný, trápili jsme se s produktivitou v útoku, také nás srážely nepřesné přihrávky. Velmi dobře se uvedl Jirka Synáč, který vstřelil 7 branek, úspěšně mu sekundoval Ziki se 6 brankami. Překvapivě dobrý výkon podal i Lukáš Láska na beku. I přes prohru celý tým bojoval do posledního hvizdu.

Utkání s přehledem řídil rozhodčí Jakub Stašek z Ejpovic.

Ladislav Láska

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 8
Celkem: 876539
Měsíc: 13152
Den: 789