Jdi na obsah Jdi na menu

3.kolo N.Č.I.ligy žen:Blovice-Stará Ves n/O

Blovice- Stará Ves n/O 23:15 (13:5)

Sestava:

Brankařky: Šimandlová Martina, Černá Zlatuše

Obrana: Zelená Hana, Karlíková Eliška, Synáčová Denisa, Janochová Michaela

Útok: Dardová Anna (7), Davídková Kateřina (6), Vokurková Hana (5), Štenglová Kateřina (4), Hudecová Zuzana (1),Černá Klára

 

V neděli 26. 5. jsme na domácí půdě přivítaly děvčata ze Staré Vsi n/O.

Soupeřky přijely v oslabené sestavě a bez brankařky, kterou na jejím postu nahradila jejich bekyně, a tak už jen pro tuhle skutečnost, bylo naší povinností, dovést souboj do vítězného konce.

Vstup do utkání se nám povedl a po prvních třech útocích jsme se rychle ujaly vedení 3:0. I nadále se nám dařilo brankový náskok navyšovat a do konce první půle jsme si mohly v poklidné hře postupně vyzkoušet sehrát všechny naše systémy. Do utkání za příznivého stavu mohly také na delší dobu zasáhnout všechny útočnice, které bohužel v poslední době, díky dramatickému vývoji zápasů, nedostávaly mnoho příležitostí. Ve stejném duchu se pak nesl i druhý poločas, ve kterém jsme však už trošku polevily, a namísto toho se nám rozstřílely soupeřky – druhá půle skončila na poměr gólů 10:10.

Utkání, které s přehledem řídil pan rozhodčí Plaček, se zastavilo na skóre 23:15 (13:5).

V příštím kole nás čeká výjezd na hřiště soupeřek do Podlázek, se kterými se v krátké době utkáme již potřetí, a za každou cenu jim budeme chtít vrátit domácí, ale i venkovní prohru ještě ze základní části soutěže.

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 2
Celkem: 870799
Měsíc: 9797
Den: 230