Jdi na obsah Jdi na menu

4.kolo I.ligy žen: Přeštice-Blovice 19:13 (9:5)

Ostatní výsledky:

Tymákov-Plzeň-Újezd 19:9 (9:4)

Podlázky-Stará Ves n.O. 18:14 (9:5)

Krčín-Dobruška 21:30 (10:14)

Sestava:

Brankařka: Černá Zlatuše

Obrana: Zelená Hana, Karlíková Eliška, Janochová Michaela, Synáčová Denisa

Útok: Dardová Anna (8), Davídková Kateřina (2), Houfková Hana (2), Štenglová Kateřina (1), Hudecová Zuzana

 

K třetímu utkání sezóny jsme vyjely v neděli 16. 9.  na hřiště soupeřek do nedalekých Přeštic. Do souboje jsme vstupovaly s velkými nadějemi, jelikož soupeřky za tři odehrané zápasy nezískaly jediný bod, což nasvědčovalo tomu, že na tom herně nejsou jako bývaly, což se také v utkání potvrdilo, ale ani to nám nakonec bohužel k vítězství nestačilo.

Utkání začalo přestřelkou a od prvních minut šlo jednoznačně o vyrovnaný souboj. Po pár minutách došlo ke střídání brankařky na straně soupeřek, kterou perfektně zastoupila její mladší náhradnice, jež jsme nedokázaly v zakončení překonat. Tuto možnost my bohužel dlouhodobě nemáme. Po pár našich neúspěšných útocích si nad námi soupeřky postupně tvořily brankový náskok, který se do konce půle vyšplhal na čtyřbrankový. Poločas skončil 9:5.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, k vidění byly branky na obou stranách, ale snížit brankový náskok soupeřek už bylo nad naše síly. Utkání se zastavilo na konečném skóre 19:13.

V dalším kole nás čeká víkendové venkovní dvoukolo – v sobotu nás k souboji vyzvou děvčata z Krčína a v neděli nás čeká přejezd na hřiště do Dobrušky.

 

                                                      Kateřina Davídková – kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 8
Celkem: 875557
Měsíc: 12450
Den: 669