Jdi na obsah Jdi na menu

1.kolo OP - ŽENY B - Chudenice 23:19 (9:7)

Ostatní výsledky:

SKH Stupno  - Nezvěstice 20:21 (11:8)
Božkov  - Litice 18:14 (10:11)

Sestava:

brankářky: Simona Vyletová, Barbora Čimerová

obrana: Petra Eretová, Markéta Punčochářová, Michaela Janochová, Martina Punčochářová, Denisa Synáčová

útok: Denisa Brunnerová (5), Martina Hrudičková (5), Veronika Ballínová (4), Klára Černá (4), Zuzana Hudecová (3), Lucie Sýkorová (2)

   Do nové sezóny jsme nastoupily s posilou z řad dorostenek, a to K. Černou. V sestavě se od loňské sezóny téměř nic nezměnilo a bohužel stále přetrvává nedostatek obránkyň. Požádaly jsme proto o pomoc děvčata z družstva žen A, jmenovitě M. Janochovou a D. Synáčovou, aby nám na obraně pomohly.

   V neděli jsme nastoupily k prvnímu utkání sezóny proti celku Chudenic. Utkání jsme odehrály na domácím hřišti, kam se díky příznivému počasí dostavilo i poměrně dost fanoušků včetně našeho družstva žen A, které nás přišly povzbudit. 

   Utkání mělo pomalý nástup a první branku utkání jsme vstřelily z rychlého protiútoku až v 8. minutě. Vzhledem k tomu, že nám rychlé protiútoky poměrně vycházely snažily jsme se tak hrát i nadále. Ve 20. minutě utkání si obrana soupeřek již dávala na rychlé přechody pozor a naopak rychlé protiútoky začaly využívat soupeřky a naše obrana jim nestíhala. První poločas byl velmi vyrovnaný, čemuž odpovídal i stav utkání 9:7.

   Druhý poločas byl již o poznání klidnější a hra pomalejší. Na začátku druhého poločasu došlo i na střídání brankářek, kdy Vyletovou vystřídala Čimerová. Stav utkání ve 40. minutě byl 18:13. Dle stavu utkání se mohlo zdát, že už máme vyhráno, ale nebylo tomu tak. Ve 48. minutě byl stav utkání 18:16 a o výhru jsme se začaly obávat. Inkasovaly jsme několik rychlých branek a v útoku jsme nemohly vstřelit branku. Většina našich střel končila na tyčích. Střeleckou neúspěšnost jsme však prolomily a utkání v klidu dovedly do zdárného konce. Byla znát týmová hra celé družstva, kdy se do utkání zapojil celý tým a zároveň se střelecky prosazovaly i všechny útočnice. V utkání jsme zaslouženě zvítězily 23:19.

Utkání vedl rozhodčí J. Stašek.

Lucie Sýkorová, kapitánka družstva

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 876528
Měsíc: 13150
Den: 797