Jdi na obsah Jdi na menu

11.kolo OP - Chudenice - ŽENY B 18:14 (11:6)

Ostatní výsledky:

Nezvěstice - Stupno 13:11 (6:7)  
Litice - Božkov 13:19 (7:8)  
Dobřív - Stupno 17:17 (5:10) předehrávka

Sestava:

brankářka: Simona Vyletová

obrana: Michaela Janochová, Denisa Synáčová, Petra Eretová, Barbora Kopelová

útok: Zuzana Hudecová (8), Martina Hrudičková (2), Veronika Ballínová (2), Lucie Sýkorová (1), Klára Černá (1)

 

   V neděli jsme odjely sehrát první utkání jarní části sezóny do Chudenic. Do utkání s námi nastoupily hráčky družstva žen A, a to M. Janochová, D. Synáčová a Z. Hudecová. Již celý podzim nás trápil nedostatek obránkyň, což stále přetrvává.  Proto dokud  je to možné, využíváme pomoc našeho družstva žen A. Družstvo Chudenic je po odehrané podzimní části sezóny o jediný bod za námi a na podzim jsme soupeřky na domácím hřišti porazily 23:19.

   Začátek utkání měl pomalý nástup, kdy v 9. minutě byl stav utkání 2:2. V 11. minutě již 4:2. Od začátku utkání jsme využívaly rychlé protiútoky, stejně tak, jako soupeřky. Bohužel naše střely končily spíše na tyčích nebo mimo branku, oproti soupeřkám, které téměř každý rychlý protiútok využily. V prvním poločase bylo z naší strany vidět mnoho zkažených a hlavně nepřesných přihrávek. Hra se proto odvíjela hlavně na našem brankovišti, kdy byl míč v držení hlavně soupeřek. Čemuž odpovídal i stav utkání po odehraném prvním poločase 11:6.

   Do druhého poločasu jsme provedly střídání v obraně, kdy Kopelovou vystřídala Eretová. Ve 45. minutě byl stav utkání 15:12 a soupeřky jsme dotáhly alespoň na 3. brankový rozdíl, kdy následně soupeřky využily oddechový čas ,, time". V druhém poločase jsme na vstřelené branky zvítězily a to především díky útočnici Z. Hudecové, autorce 8. branek v tomto utkání. Ani to nám však nestačilo a náskok soupeřek jsme již nedotáhly. V utkání jsme podlehly soupeřkám 18:14.

 

Příští víkend nás čeká utkání s družstvem Nezvěstic. Na podzim jsme s tímto družstvem remízovaly a rády bychom je na domácím hřišti porazily.

 

Utkání s přehledem vedl rozhodčí S. Zadražil.

 

Lucie Sýkorová

kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 6
Celkem: 869969
Měsíc: 9262
Den: 331