Jdi na obsah Jdi na menu

13.kolo OP ženy: Blovice"B"-Dobřív 13:13 (6:6)

Blovice"B"-Dobřív 13:13 (6:6)

Ostatní výsledky:

                  Litice  - Nezvěstice      10 : 12 (6:6)
        SKH Stupno - Kyšice      11 : 8 (5:5)

Ženy B : Sokol Dobřív   13:13   (6:6)

 

Sestava:

brankářka: Martina Šimandlová

obrana: Petra Eretová, Markéta Punčochářová, Barbora Kopelová

útok: Veronika Ballínová (8), Lucie Sýkorová (3), Martina Hrudičková (1), Klára Černá (1), Adéla Sluková

 

   V sobotu jsme nastoupily k domácímu utkání proti soupeřkám z Dobříva. Vzhledem k tomu, že ženy A odjely do Staré Vsi. musely jsme se obejít bez pomoci obránkyň a brankářky S. Vyletové.  O pomoc jsme tedy požádaly brankářku M. Šimandlovou, která nám obětavě vypomohla. K prvnímu utkání jarní části sezóny po zranění již nastoupila i obránkyně Markéta Punčochářová.

   I přesto, že družstvo Dobříva je bezkonkurenčně poslední v průběžném pořadí Oblastního přeboru žen, tak bývá utkání často velmi vyrovnané. Do utkání jsme vstoupily na výbornou, lépe to snad ani nešlo. V 19. minutě byla stav utkání 5:1 a říkaly jsme si, že už bychom mohly začít hrát klidněji. Bohužel jsme to zakřikly a útok ve složení Hrudičková - Černá - Sluková během 6. minut nevstřelil jedinou branku. Rozstřílely se však soupeřky a rázem byl stav utkání 5:6. Do konce prvního poločasu už jsme stihly jen stav utkání srovnat na 6:6 krásnou střelou V. Ballínové, autorky 8. branek v tomto utkání.

   Do druhého poločasu jsme vstupovaly na novo a s cílem utkání obrátit v náš prospěch. Hned v prvním útoku, po sehraném seběhu na levačku V. Ballínovou jsme se dostaly do vedení. Celý druhý poločas jsme nedokázaly soupeřkám odskočit na více jak brankový rozdíl a soupeřky stav utkání vždy srovnaly. Konec utkání už byl zbytečně vyhrocený a došlo i ke zranění na straně soupeřek. Stav utkání skončil nerozhodně 13:13.

 

Příští víkend je volno z důvodu utkání Čechy - Morava. Poté nás 12. 5. čeká utkání v Kyšicích.

 

Utkání vedl rozhodčí V. Šimice.

 

Lucie Sýkorová

kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 1
Celkem: 870590
Měsíc: 9707
Den: 233