Jdi na obsah Jdi na menu

14.kolo OP ženy: Kyšice-Blovice"B" 14:9 (7:5)

Kyšice-Blovice"B" 14:9 (7:5)

Ostatní výsledky:

Dobřív          - Božkov     17:21   (12:7)  
Nezvěstice   - Chudenice    19:16   (10:6)  

TJ Sokol Kyšice : Ženy B   14:9   (7:5)

 

Sestava:

brankářka: Simona Vyletová

obrana: Petra Eretová, Markéta Punčochářová, Barbora Kopelová

útok: Veronika Ballínová (5), Martina Hrudičková (3), Denisa Brunnerová (1), Lucie Sýkorová, Adéla Sluková, Kristýna Pelíšková

 

   V neděli jsme odjely sehrát utkání do Kyšic. Soupeřky jsou v průběžném pořadí Oblastního přeboru žen na 4. místě se stejným počtem bodů jako družstvo Litic, které je na 3. místě, a to jen díky lepšímu skóre. K utkání jsme nastoupily bez pomoci z řad obránkyň žen A, které ve stejný hrací čas odehrály utkání na domácím hřišti proti soupeřkám z Podlázek. Již z podzimní části sezóny jsme si pamatovaly, že hra soupeřek je dost kontaktní a rychlá.

   Začátek utkání měl pomalejší nástup a navzájem jsme se oťukávaly. V útoku jsme si zvykaly na velký důraz v obraně soupeřek a neustálé kontakty i bez míče. Snažily jsme se proto znepříjemnit hru útočnicím soupeřek i v naší obraně, ale to se nám moc nedařilo, důraz z naší strany chyběl a občas to měly soupeřky dost jednoduché. V útoku jsme se snažily držet míč co to šlo a dohrávat na tresty, což se nám i dařilo, ale zakončení bylo bídné. Vést si v tomto utkání statistiku střel, tak by dopadla katastroficky. Celý první poločas byl vyrovnaný a se soupeřkami jsme držely tempo, čemuž odpovídal i stav utkání 7:5.

   Do druhého poločasu jsme vstoupily na výbornou a po sehraném signálu na levačku V. Ballínovou vstřelily branku. Na straně soupeřek se rozstřílela dorostenka V. Šmahová, autorka 7. branek v tomto utkání a ve 40. minutě utkání tak bylo o vítězi téměř rozhodnuto. Snažily jsme se něco změnit a proto proběhlo střídání v obraně, kdy Kopelovou vystřídala Brunnerová. Neúspěšnost střelby na naší straně však přetrvávala a v tomto poločasu jsme dokázaly vstřelit pouze 4. branky. V utkání jsme prohrály rozdílem 5. branek a stav utkání skončil 14:9.

 

Příští víkend nás v neděli čeká utkání na domácím hřišti proti soupeřkám ze Stupna.

 

Utkání vedl s přehledem rozhodčí Tomáš Chmelík.

 

Lucie Sýkorová

kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 1
Celkem: 861401
Měsíc: 5347
Den: 132