Jdi na obsah Jdi na menu

15.kolo OP ženy:Blovice"B"-SKH Stupno 19:16(8:8)

Blovice"B"-SKH Stupno 19:16 (8:8)

Ostatní výsledky:

Litice             - Dobřív         18  : 9 (9:3)
Božkov        - Kyšice        17  : 11 (11:7)

Ženy B : SKH Stupno   19:16   (8:8)

 

Sestava:

brankářka: Simona Vyletová

obrana: Petra Eretová, Markéta Punčochářová, Barbora Kopelová, Denisa Synáčová, Michaela Janochová

útok: Veronika Ballínová (7), Lucie Sýkorová (4), Denisa Brunnerová (3), Klára Černá (2), Adéla Sluková (2), Martina Hrudičková (1)

 

   V neděli po obědě jsme nastoupily na domácím hřišti proti soupeřkám ze Stupna u Rokycan. Soupeřky přijely ve výrazně obměněné sestavě v zadních řadách a bez kapitánky Š. Hadové.  Vzhledem k tomu, že družstvo žen A mělo o víkendu z důvodu přeloženého utkání volno, nastoupily s námi obránkyně M. Janochová a D. Synáčová. V jarní části sezóny nám zatím moc nepřálo počasí, ale neděle se vydařila a dorazilo tak i více fanoušků než obvykle.

   Do utkání lépe vstoupily soupeřky a stav utkání v 5. minutě byl 1:3. Na přesně umístěné střely soupeřek byla brankářka S. Vyletová krátká. Nepropadaly jsme panice a snažily jsme se stav utkání srovnat. Střelba v útoku se nám vůbec nedařila a v 10. minutě jsme tak vystřídaly i celý útok. Z trestného hodu se následně prosadila A. Sluková. Ani to nám však nepomohlo a stav utkání v 19. minutě byl 2:7. Vystřídaly jsme proto opětovně celý útok, kdy se nám konečně z rychlého protiútoku podařilo vstřelit branku. Za stavu utkání 3:7 jsme vše vzaly do svých rukou a během 10. minut stav utkání do konce prvního poločasu srovnaly na 8:8.

   Do druhého poločasu jsme vstupovaly s tím, že si ho necháme utéct jako v prvním poločase a utkání obrátíme v náš prospěch. Začátek druhého poločasu byl stále vyrovnaný. Soupeřky si nechaly hru dost otrávit rozhodčím, který často svým nepřesným či nesprávným rozhodnutím kazil poměrně pěknou hru. Následně z naší strany přišla smršť branek, kdy ve 20. minutě byl stav utkání 16:11 a o vítězi bylo téměř rozhodnuto. Utkání jsme už jen kontrolovaly a v klidu dohrály. Stav utkání skončil v náš prospěch 19:16. Je třeba pochválit celé družstvo za týmový výkon a především děvčata v útoku, které prolomily střeleckou neúspěšnost a předvedly i pár hezkých akcí.

 

Příští víkend máme volno a 2. 6. 2019 nás čeká utkání v Plzni s družstvem Božkova.

 

Utkání vedl svým obvyklým způsobem V. Šimice.

 

Lucie Sýkorová

kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 870324
Měsíc: 9559
Den: 506