Jdi na obsah Jdi na menu

2.kolo OP - Nezvěstice - ŽENY B 17:17 (10:12)

Ostatní výsledky:

Chudenice - Božkov 16:20 (8:9)
Dobřív - Kyšice  13:15 (5:12)
 

TJ Sokol Nezvěstice : Ženy B   17:17   (10:12)

 

Sestava:

brankářka: Simona Vyletová

obrana: Markéta Punčochářová, Michaela Janochová, Martina Punčochářová, Denisa Synáčová, Barbora Kopelová

útok: Veronika Ballínová (6), Martina Hrudičková (6), Klára Černá (2), Adéla Sluková (2), Lucie Sýkorová (1), Zuzana Hudecová

 

   V neděli jsme odjeli sehrát utkání do nedalekých Nezvěstic. Do utkání jsme v obraně nastoupily bez nemocné P. Eretové a s další posilou z řad dorostenek B. Kopelovou. V útoku nám scházela pouze zraněná D. Brunnerová za kterou obětavě zaskočila Z. Hudecová z družstva žen A.

   Utkání s družstvem Nezvěstic je vždy velmi vyrovnané. Od prvních minut utkání se soupeřky ujaly vedení a prvních pět minut, co útok soupeřek, to branka do naší sítě. Snažily jsme se se soupeřkami držet tempo, ale po dvou neúspěšných protiútocích nám soupeřky odskočily na dvoubrankový rozdíl. Po rychlém nástupu soupeřek se naštěstí hra zpomalila a zklidnila. Náskok soupeřek se nám v 15. minutě podařil stáhnout, a to nejen díky zlepšené střelbě v útoku, ale i zlepšení hry v obraně včetně brankářky. Největší problém v obraně nám vždy dělá útočnice A. Vyletová, kterou málo kdo dokáže ubránit. V tomto utkání jsme si však poradily a to i dorostenka B. Kopelová, která odehrála své první utkání za družstvo žen. Větší potíže jsme spíše měly s útočnicí K. Soukupovou, autorkou 12. branek v tomto utkání. Tato hráčka v minulosti hostovala i za naše družstvo žen A a když se rozhodla střílet z dálky, tak na umístěné střely byla krátká i brankářka S. Vyletová. První poločas po nešťastném úvodu skončil v náš prospěch 10:12.

   Do druhého poločasu jsme vstupovali s tím, že o udržení vítězství budeme bojovat až dokonce a nic nepodceníme. Úvod druhého poločasu pokračoval v naší režii. Netrvalo to však dlouho a od 15. minuty druhého poločasu jsme nebyly schopné v útoku střelit branku. Zbývajících 15 minut jsme proto přihlížely jak soupeřky náš brankový rozdíl dotahují. Ve 20. minutě byl stav utkání 13:17.  I přesto, že jsem v útoku byly domluvené, že budeme střílet pouze z vyložených šancí, nebyly jsme schopni ani tyto šance proměňovat. Stav utkání skončil remízou 17:17. Ztráta bodu nás samozřejmě mrzí a o to více, když jsme 45. minut utkání vedly.

 

Lucie Sýkorová

kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 10
Celkem: 875391
Měsíc: 12353
Den: 635