Jdi na obsah Jdi na menu

4.kolo OP ženy: Dobřív-Blovice"B" 16:18 (7:7)

Ostatní výsledky:

Nezvěstice-Litice 15:14 (11:7)

Kyšice-SKH Stupno 24:12 (14:8)

Sokol Dobřív : Ženy B   16:18   (7:7)

 

Sestava:

brankářka: Simona Vyletová

obrana: Markéta Punčochářová, Michaela Janochová, Martina Punčochářová, Petra Eretová, Barbora Kopelová

útok: Lucie Sýkorová (5), Veronika Ballínová (4), Martina Hrudičková (4), Klára Černá (4), Adéla Sluková (1),  Zuzana Hudecová

 

   Od začátku sezóny se nám poměrně daří. Na kontě máme jedno vítězství a jednu remízu. Po odehraném 3. kole jsme na průběžném 2. místě, a to i když většina družstev má utkání k dobru. Do utkání s družstvem Dobříva jsme proto vstupovaly jako favorit na vítězství.

   Ve 2. minutě jsme vstřelily první branku, ale vzápětí soupeřky srovnaly. Tak se vyvíjel i celý první poločas. Vždy jsme si vytvořili maximálně dvoubrankový rozdíl a soupeřky stav utkání vyrovnaly. Odpovídal tomu i stav utkání po odehraném prvním poločase 7:7. Musím přiznat, že jsme soupeřky před začátkem utkání velmi podcenily. Do Dobříva si vždy jezdíme pro vítězství a hra soupeřek pro nás byla velkým překvapením.

   Do druhého poločasu jsme vstupovaly s jasnými pokyny, a to zlepšit střelbu v útoku, protože přímé střely na brankářku soupeřek neplatily. S tím, že zlepšit přihrávky a střelbu si připravit, by nebylo zrovna na škodu. Zároveň zlepšit hru v obraně, protože soupeřky hrály pořád jeden systém dokola, který jim vycházel. Ve druhém poločase byla znát týmová hra celého družstva. Děvčata v obraně vybojovala několik míčů a v útoku jsme začaly hrát takticky. Vyzkoušely jsme si i několik systémů, střelbu jsme si připravily a když to zrovna nešlo, dohrávaly jsme na tresty. Utkání nebylo vůbec jednoduché, ale do zápasu jsme daly všechno a zaslouženě zvítězily 16:18.

  

Utkání s přehledem odpískal rozhodčí J. Šperl.

 

Lucie Sýkorová

kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 12
Celkem: 875620
Měsíc: 12477
Den: 669