Jdi na obsah Jdi na menu

5.kolo OP ženy: Blovice"B"-Kyšice 13:22 (4:9)

Ostatní výsledky:

Božkov-Dobřív 27:16 (16:10)

Chudenice-Nezvěstice 16:20 (6:14)

Ženy B : TJ Sokol Kyšice   13:22   (4:9)

 

Sestava:

brankářka: Simona Vyletová

obrana: Barbora Kopelová, Markéta Punčochářová, Denisa Brunnerová, Lucie Sýkorová

útok: Veronika Ballínová (5), Klára Černá (4), Adéla Sluková (2), Denisa Brunnerová (1), Lucie Sýkorová (1)

 

   V neděli jsme nastoupily na domácím hřišti proti soupeřkám z Kyšic. Do utkání jsme nastoupily v oslabené sestavě především v obraně, kdy z pracovních důvodů do utkání nezasáhla Martina Punčochářová a zároveň scházela Petra Eretová. V útoku jsme se musely obejít bez nemocné Martiny Hrudičkové. O pomoc jsme nemohly požádat ani děvčata z žen A, protože víkend trávily na Moravě, kde je čekalo dvojkolo. V obraně proto jeden poločas odehrála útočnice D. Brunnerová a druhý L. Sýkorová.

   Utkání se od začátku vyvíjelo lépe pro soupeřky. První branku jsme dokázaly vstřelit až v 15. minutě, a to ještě se štěstím, kdy si míč do vlastní sítě sklepla brankářka soupeřek.  Stav utkání jsme tak snížily na 1:4. První poločas byl z naší strany především v útoku strašný. Na mokrém povrchu jsme si nedokázaly přihrát, hra byla pomalá, míč jsme zbytečně ztrácely a když už jsme se po těžkém zpracování míče dostaly ke střelbě, nedokázaly jsme ani vyložené šance proměnit. Myslím, že i pro těch pár diváků, kteří se na nás za nepříznivé počasí přišli podívat to nebylo nic pěkného. Stav utkání po odehraném prvním poločase skončil 4:9.

   Do druhého poločasu jsme po domluvě se soupeřkami vyměnily míč a zlepšily hru v útoku. I přesto, že se nám druhý poločas lépe dařilo v útoku, nedokázaly jsme již náskok soupeřek snížit. Navíc v obraně jsme vybojovaly jen málo míčů a z většiny protiútoků soupeřek inkasovaly branku. Soupeřky se dokázaly střelecky prosadit i z poměrně velkého úhlu brankoviště a to vždy brankou na první tyč, kam jsme jen za druhý poločas inkasovali 6 branek. Stav utkání skončil 13:22 a v průběžném pořadí OP žen jsme se propadly na 4. místo.

 

Utkání odpískal rozhodčí V. Šimice.

 

Lucie Sýkorová

kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 17
Celkem: 875465
Měsíc: 12399
Den: 664