Jdi na obsah Jdi na menu

6.kolo OP žen: Stupno-Blovice"B" 23:14 (9:9)

Ostatní výsledky:

Dobřív-Litice 4:13 (3:7)

Kyšice-Božkov 18:24 (10:12)

SKH Stupno : Ženy B  23:14   (9:9)

 

Sestava:

brankářka: Simona Vyletová

obrana: Barbora Kopelová, Markéta Punčochářová, Denisa Brunnerová, Martina Punčochářová

útok: Lucie Sýkorová (4), Veronika Ballínová (4),  Adéla Sluková (3), Martina Hrudičková (2), Denisa Brunnerová (1), Klára Černá

 

   V neděli ráno jsme odjely sehrát utkání do Stupna u Rokycan. V sestavě nám chyběla nemocná obránkyně  P. Eretová a o pomoc jsme nemohly požádat ani děvčata z družstva žen A, která dopoledne hrála na domácím hřišti.  Do Stupna jak je již známo nejezdíme vůbec rády. Důvodem je hrací čas utkání, ale především neustále komentování každého kontaktu kapitánky domácích Š. Hadové a její surová hra.

   První branku utkání jsme inkasovaly, ale vzápětí stav utkání srovnaly. Podobně se vyvíjel celý první poločas, čemuž odpovídal i stav utkání po odehraném prvním poločase 9:9. V obraně jsme měly největší problém s trestnými hody, které umístěnými střely opětovně proměňovala G. Faitová, autorka 11. branek v tomto utkání.

   Do druhého poločasu jsme po rozhodnutí trenéra udělaly změnu v obraně, kdy Markéta Punčochářová hrála beka na straně a Denisa Brunnerová na středu brankoviště. Bohužel ani to však nezastavilo rozjetý vlak soupeřek a i nadále jsme inkasovaly ze středu brankoviště několik umístěných střel útočnice I. Králové, na které byla naše brankářka krátká. V druhém poločase se nám nedařilo ani v útoku a dokázaly jsme vstřelit pouze 5 branek, což na výhru opravdu nestačilo. V utkání jsme prohrály 23:14 a v průběžném pořadí OP žen jsme stále na 4. místě.

 

Utkání s přehledem odpískal rozhodčí Havránek.

 

Lucie Sýkorová

kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 8
Celkem: 875377
Měsíc: 12339
Den: 637